Новини

У Вінниці поліцейські обшукали готель місцевого кримінального авторитету

31 березня 2021, 10:04

Вилучили мисливський карабін та бойові патрони.

Як ідеться на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 30 березня слідчі ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань провели санкціонований обшук в готельно-ресторанному комплексі м. Вінниці, який належить особі, що має вплив в кримінальних колах регіону.

"Обшук провели з метою встановлення місцезнаходження особи, підозрюваної у вчиненні тяжкого злочину у складі організованої групи", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили нарізний мисливський карабін з ознаками переробки та 255 бойових патронів до автоматичної зброї. Вилучені речові докази відправлено на експертизу. 

"В діях зловмисника вбачаються ознаки злочину, передбаченого  ч.1 ст.263 КК України (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу)", - розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Олександр Білий. 

Підозрюваному загрожує до семи років ув’язнення. 

Поділитися :