Новини

У Вінниці поліцейські затримали 24-річну закладчицю наркотиків

16 грудня 2022, 13:05

Загалом слідчі вилучили майже 30 доз різних видів заборонених речовин.

Як ідеться на сторінці Поліції Вінницької області, 15 грудня у Вінниці поліцейські затримали раніше судиму вінничанку за підозрою у розповсюдженні психотропів та наркотиків.

"Близько 16 години на вулиці Пирогова, в ході реалізації оперативної інформації, поліцейські затримали 24-річну дівчину безпосередньо під час розкладання закладок. У зловмисниці відразу вилучили декілька доз марихуани, мефедрону та ecstasy", - йдеться у повідомленні.

Також дівчина показала ще майже 20 місць, де вона встигла облаштувати закладки.

За її місцем проживання слідчі також вилучити марихуану.

За оперативною інформацією, дівчина працювала в Інтернет-магазині з продажу заборонених речовин. Вона робила по місту закладки, і потім скидала клієнтам інформацію про їх розташування.

Зловмисниця, яка раніше притягувалась до відповідальності за зберігання наркотиків, перебуває в ізолятор тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо повідомлення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

"Слідчим відділенням поліції розслідується провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років", - йдеться у повідомленні.

Поділитися :