Новини

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який здійснив більше 10 крадіжок

17 листопада 2020, 09:40

Зловмисника заарештували через декілька годин після вчинення ним останньої крадіжки.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 13 листопада оперативники Вишенського відділення поліції спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області затримали серійного квартирного злодія, причетного до понад десятка майнових злочинів. На момент затримання чоловік перебував у своїй квартирі. В операції взяли участь бійці спецпідрозділу КОРД, які зламали двері до помешкання крадія.

Напередодні до поліції надійшло повідомлення від мешканця мікрорайону Вишенька про те, що у першій половині дня невідома особа шляхом пошкодження серцевини замка проникла у його квартиру та викрала мисливську рушницю, ювелірні прикраси та інші цінні речі. Протягом кількох годин оперативники кримінальної поліції встановили особу правопорушника та затримали його за місцем проживання. Ним виявися 39-річний вінничанин. Викрадену у потерпілого рушницю він викинув з вікна власної квартири, розташованої на четвертому поверсі, як тільки поліцейські постукали у його двері. 

Під час проведення слідчих дій у квартирі підозрюваного поліція вилучила не лише цінні речі потерпілих, а й інші речові докази, які свідчать про його протиправну діяльність, зокрема, відмички, рукавички, слюсарний інструмент.     

За такий злочин на зловмисника чекає покарання - до 6 років позбавлення волі.

Поділитися :