Новини

У Вінниці повідомили про підозру зловмисникам, які до смерті побили знайомого 

13 лютого 2023, 11:49

11 лютого правоохоронці затримали двох чоловіків, які під час конфлікту побили до смерті знайомого. Їм загрожує до 10 років ув'язнення кожному.

На сторінці Нацполіції Вінниччини у Фейсбук зазначається, що до поліції надійшло повідомлення від вінничанина, про те, що у його будинку помер 32-річний товариш. Слідчо-оперативна група поліції виявила ознаки насильницької смерті чоловіка. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть потерпілого настала від травматичного шоку та сполучних травм тіла.

Слідчі встановили, що потерпілий - 32-річний уродженець Хмельницької області тимчасово проживав у свого товариша у Вінниці. 10 лютого він разом із власником помешкання та ще декількома знайомими розпивали спиртні напої. Під час застілля між ним та двома гостями виник конфлікт, в ході якого зловмисники побили його.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Травми, отримані чоловіком, виявились несумісними з життям. Він невдовзі помер. Вранці підозрювані втекли з місця події.

Поліцейські розшукали зловмисників, причетних до цього злочину та затримали їх на залізничному вокзалі у місті Вінниці.

Двоє 33-річних правопорушників тимчасово проживають у Вінниці. Один із них раніше судимий.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі їм повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. За цим фактом слідством розслідується провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні. 

Поділитися :