Новини

У Вінниці презентують перший туристичний путівник міста

7 вересня 2020, 14:02

Перший офіційний туристичний путівник міста презентують у Вінниці цього тижня.  Його також можна отримати в подарунок, взявши участь у квесті. 

 

На сторінці Visit Vinnytsia, вінничан запрошують пройти квест і отримати в подарунок туристичний путівник та сувеніри Міста ідей.  Зазначається, що для того, щоб отримати видання у подарунок, потрібно виконати наступні умови:  дослідити ТОП- десятку справ, які варто зробити туристу  у Вінниці,   виконати максимум завдань з переліку та  сфотографуватись у процесі.

А також з 4 по 25 вересня  зробити допис з  фотодоказами на своїй сторінці у Facebook чи Instagram  з хештегами #ПутівникВінниця і #МістоІдей та позначивши сторінку  Visit Vinnytsia. 

З 14 по 25 вересня треба написати на сторінку Департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради у Фейсбук і  повідомити про участь у квесті та домовитись, коли можна отримати путівник. 

Ініціатори квесту зазначають, що за умови виконання від 4 до 6 завдань – можна отримати путівник, стікер, листівку, магніт, блокнот та ручку, оформлені в стилі офіційного бренду Вінниці. Виконаєте 7-8 завдань – матимете все, що вище + фірмову екоторбу. 9-10 завдань – передбачає все, що вище + фірмові шкарпетки. 

Путівник видали для того, щоб презентувати туристичний потенціал Вінниці на спеціалізованій виставці. Але через коронавірус подію перенесли на наступний рік.

 

Поділитися :