Новини

У Вінниці продовжують формувати "ковідні" бригади

23 грудня 2020, 14:14

Наразі є вакансії в першому пологовому будинку.

Як зазначив в ефірі "Місто над Бугом" директор Департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш, у Вінниці триває набір до "ковідних" бригад. Наразі є вакансії для роботи у пологовому будинку №1. Питання щодо середнього та молодшого медичного персоналу вирішено, а от лікарів у роботі в "ковідній" команді ще не вистачає. 

"Дві команди ще не сформовані по лікарському складу в 1 пологовому будинку. Тобто ми, як і раніше, запрошуємо лікарів-анестезіологів, лікарів-терапевтів, інфекціоністів, пульмонологів для роботи в "ковідну" команду. По середньому та молодшому медичному персоналу питання вирішене, а от лікарі - є проблема", - зауважив Олександр Шиш.

Також директор Департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Олександр Шиш закликав усіх вінничан не втрачати пильності на тлі повідомлень про стабілізацію в області ситуації з захворюваністю на коронавірусну інфекцію та утриматися від масових святкувань та корпоративів, аби не зустріти новий рік в лікарні.

"І дуже доречно нагадати, що неконтрольоване спілкування, масові зібрання дуже швидко змінюють позитивну динаміку на негативну. І дуже рекомендую вінничанам берегтися від корпоративів, масових зібрань і зустріти 2021 рік не в лікарні", - підкреслив Олександр Шиш.

Поділитися :