Новини

У Вінниці провели тренінг зі спортивного орієнтування

29 червня 2023, 09:22

Захід проводився у рамках проєкту "Центр готовності цивільних" від БО "Фонд Сергія Притули".

Як повідомляють організатори у своєму коментарі Місту над Бугом, тренінг для спортивних ентузіастів та охочих вінничан відбувся 24 червня на Соцькому озері. Про орієнтування на місцевості учасникам розповідала заслужена тренерка зі спортивного орієнтування Людмила Пронтішева. 

Майстер-клас розпочали з інструктажу, на якому учасникам розповіли про основні моменти спортивного орієнтування та поводження з мапою. Окрім того провели детальний розбір маршруту, за яким необхідно було пройти дистанцію. 

"Це була неймовірно захоплююча можливість для наших учасників ознайомитися зі світом спортивного орієнтування та отримати безцінний досвід від інструктора", - розповів один з учасників тренінгу.

Нагадуємо, що "Центр готовності цивільних" регулярно проводить інформативні тренінги з підготовки цивільних до можливих ситуацій потрапляння у зону бойових дій.

Ви можете слідкувати за наступними тренінгами від "ЦГЦ" за посиланнями у соцмережах:

Для довідки:

Людмила Павлівна Пронтішева - визначна фахівчиня, яка тренувала вінницьких чемпіонів зі спортивного орієнтування. Завдяки майстерності та пильному нагляду, її вихованці регулярно займають переможні місця на національних та міжнародних змаганнях.


Фото: Центр готовності цивільних

 

Поділитися :