Новини

У Вінниці семеро власників бізнесу, який постраждав від ракетного удару, отримають кошти на відновлення

13 вересня 2022, 09:09

За грантові 60 тисяч гривень від Фонду громади "Подільська громада" вони зможуть придбати обладнання або інструменти, що були пошкоджені внаслідок російського теракту.

Як повідомляють на сторінці Фонду у Фейсбук, 12 вересня між "Подільською громадою" та власниками бізнесу, чий бізнес зазнав збитків внаслідок ракетного удару росії,  укладена угода про надання фінансової допомоги.

Це підприємці;

  • Широков Максим (ремонт та виготовлення ювелірних виробів)
  • Негур Інна (технічне забезпечення святкових заходів та концертів)
  • Скрипник Тетяна (ремонт і пошив одягу та військового атрибуту)
  • Зеленько Віталій (хімчистка і прання)
  • Чабан Надія (роздрібна торгівля взуттям)
  • Фрумкін Павло (комерційна діяльність у сфері фотопослуг)
  • Ткачук Олена (торгівля канцелярськими товарами та виготовлення сувенірної продукції)

  

Зазначається, що вони зможуть придбати обладнання та інструменти, за гарантовані кошти в розмірі 60 тисяч гривень, що були пошкоджені під час російського теракту. У кожного потреби різні, але всі погодились що це суттєве підсилення для того, щоб відновити власну справу.

В той час,  коли бізнес стане на "колеса" підприєм(и)ці, яки отримали грантову підтримку, зобов'язались восени 2023 року перерахувати благодійну пожертву на рахунок Фонду у розмірі 5 тисяч гривень. Ці кошти будуть направлені на стипендіальну програму для молоді, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що надання вінницькому бізнесу фінансової допомоги від Фонду "Подільська громада" стало можливим завдяки проєкту "Працюємо далі". Він реалізується в межах проєкту "Екстрена підтримка фондів громад" у рамках угоди між Фондом Ч.С. Мотта та громадською організацією "Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину Єднання"

Поділитися :