Новини

У Вінниці сервіс таксі "Taxioma" ініціював благодійну акцію

6 квітня 2021, 09:31

1 гривня з поїздки за бажанням клієнта перераховуватиметься до Вінницького обласного фонду "Життя" на потреби онкохворих дітей.

Як повідомив в ефірі радіо "Місто над Бугом" співзасновник сервісу виклику авто Taxioma Василь Худинець, Вінниця стала 17-м містом, де розпочав свою роботу цей сервіс. Для вінничан це можливість швидко діставатись до необхідного місця призначення та бути впевненими в подачі авто.

З Вінниці також стартує благодійна акція, ініційована сервісом: 1 гривня з поїздки за бажанням клієнта перераховується до Вінницького обласного фонду "Життя" на потреби онкохворих дітей. Благодійний фонд працює понад 20 років і протягом своєї діяльності опікувався різними категоріями осіб, яким потрібна допомога: ВІЛ-інфікованими, наркозалежними особами, ветеранам АТО. Наразі його зусилля спрямовані на допомогу онкохворим діткам. Фонд допомагає їм медикаментами, продуктами, коштами.

Як зазначає співзасновник сервісу виклику авто Taxioma Василь Худинець, бізнес сьогодні має бути соціально орієнтованим і допомагати тим громадам, де він працює. Тому подібні соціальні ініціативи будуть діяти й в інших містах та громадах, де працює і буде працювати сервіс Тахіома. Долучитись до благодійності можна, скориставшись промокодом ONKO під час замовлення поїздки. Для цього потрібно:

  1. вибрати в переліку міст Вінниця, (пропустити цей пункт, якщо додаток завантажено у цьому місті);
  2. зайти в меню, вибрати пункт "Промокоди";
  3. натиснути кнопку додавання промокоду (у правому нижньому куті);
  4. ввести "ONKO";
  5. замовити поїздки(у), вибравши зручний формат розрахунку – готівкою чи карткою.

Більше інформації про Taxioma: на офіційному сайті, фейсбук-сторінці та ютуб-каналі сервісу таксі.

Поділитися :