Новини

У Вінниці стартувало голосування за найкращого спортсмена 2020 року

5 січня 2021, 11:30

Цьогоріч за перемогу змагаються всього четверо спортсменів.

На сайті Відділення НОК Вінницької області розпочалось онлайн-голосування за кращого спортсмена 2020 року Вінницької області по версії інтернет-користувачів. За почесне звання кращого спортсмена боротимуться четверо кандидатів: Олег Царьков, Дмитро Даниленко, Геннадій Масленніков та Олександр Яровий.

Олег Царьков - кращий спортсмен лютого - багаторазовий чемпіон та призер Міжнародних змагань, чемпіонатів України, член Національної збірної команди України зі стрільби кульової, Заслужений майстер спорту України. На чемпіонаті Європи, який проходив у місті Вроцлаві (Польща) протягом 22.02-02.03 він виборов срібну медаль в особистому заліку у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Дмитро Даниленко - кращий спортсмен вересня - майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное. Став срібним призером Кубку світу з веслування на байдарках і каное, що відбувся у місті Сегед (Угорщина) протягом 25-27 вересня. Вінничанин виступав у складі байдарки-четвірки на дистанції 500 метрів. Для нього це був другий Кубок світу у спортивній кар’єрі. Перед цим він ставав восьмим в індивідуальних перегонах К-1 на двісті метрів.

Геннадій Масленніков - кращий спортсмен листопада - майстер спорту України з боксу. Став бронзовим призером Чемпіонату Європи з боксу серед молоді у ваговій категорії шістдесят кілограмів, що проходив у місті Будва (Чорногорія). Вінничанин виступав у складі збірної команди України, яка на цьому турнірі посіла друге загальнокомандне місце.

Олександр Яровий - кращий спортсмен грудня. Переможець Чемпіонату Європи з боксу серед юніорів у своїй ваговій категорії (60 кілограмів), що завершився у місті Софія (Болгарія) 2 грудня 2020 року.

Віддати свій голос можна на сайті НОК у Вінницькій області за посиланням.

Поділитися :