Новини

У Вінниці стартував конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців

3 червня 2021, 10:43

Розмір грантів – від 50 до 100 тисяч гривень.

Як повідомив "Мусту над Бугом" директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації Володимир Мережко, за чотири роки 107 підприємців-початківців отримали гранти на реалізацію своїх бізнес-планів у різних сферах діяльності на суму 4 мільйони 400 тисяч гривень. Така підтримка забезпечила створення в області  214 нових робочих місць. 

"Абсолютно в різних сферах: починаючи від створення студії дизайнерського одягу, виробництва електричної енергії, "Майстерня на селі", міні цех з переробки ковбасних виробів, різьблення по дереву, технічне обслуговування автомобілів, фотостудія, майстерні ковалів, кераміка, навіть була перукарня в селі для тварин. Ми підтримуємо абсолютно всі сфери, мене цікавить, щоб була створена максимально багато робочих місць", – розповів Володимир Мережко.

Як повідомив голова правління ГО "Вінницька обласна організація Спілка підприємців "СТІНА" Олександр Печалін, конкурс буде проводитись в 3 етапи.

Перший етап – прийом онлайн-заявок, який триватиме до 2 липня. Другий – проведення семінарів-консультацій для учасників Конкурсу з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та подача бізнес-планів учасників для участі у конкурсі (з 5 по 31 липня). Третій етап – розгляд та оцінка бізнес-планів учасників Конкурсною комісією, визначення переможців Конкурсу (з 2 по 15 серпня).

Розмір грантів – від 50 до 100 тисяч гривень. З обласного бюджету на підтримку бізнес-планів для підприємців-початківців передбачено 2,4 млн грн. Більше про Конкурс можна дізнатись за посиланням.

Фото: Фейсбук/Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА

Поділитися :