Новини

У Вінниці стартував тренінг «Школа гостинності» для місцевих рестораторів

9 вересня 2020, 12:22

Виводити сервіс на новий якісний рівень, сформувати концепцію закладу та  відповідати міжнародним стандартам вчитимуть вінницьких рестораторів протягом місяця. 

Як йдеться на сайті Вінницької міської ради, 8 вересня стартував багатомодульний тренінг - «Школа гостинності». В рамках заходу 20 учасників та учасниць, які є власниками та керівниками вінницьких ресторанів, готелів та кав'ярень. Вони протягом місяця прийматимуть досвід українських спеціалістів та спеціалісток сфери гостинності.

У програмі Школи гостинності вчитимуть створювати концептуальний заклад; будувати ефективну організаційну структуру ресторану;  автоматизувати процеси в закладі;  відповідати стандартам НАССР;  організовувати внутрішній документообіг;  згуртовувати і мотивувати професійну команду;  привабити і утримати платоспроможних гостей; як будуються бренди в HoReCa.

В перший день Школи гостинності своїм професійним досвідом поділилася технологиня громадського харчування, консультантка у сфері HoReCa, ініціаторка проєкту «Кулінарна школа Боско» Оксана Черепанич. 

Також серед спікерів та спікерок: ресторатор, підприємець, ідейний основоположник мережі Чашка Espresso-bar, співвласник мережі «Варенична», ресторану «Велюров» і кофейні «Шарлотка» Ігор Сухомлин;  директор з розвитку та міжнародної співпраці асоціації кулінарів «Західна шеф група», засновник та член правління Українського кулінарного союзу, засновник гастрономічного проекту «13 шефів» Андрій Валовий; співвласник True Burger Bar та Hendrick's bar, тренер-консультант у сфері HoReCa, розробник підручників для співробітників ресторанів Олександр Мусатов; CEO агентства Red Berry, бізнестренерка, HR-консультант Ольга Добровольська; експертка з продажу і сервісу, сертифікована бізнестренерка, спеціалістка зі створення і впровадження стандартів Оксана Марусич; готелярка, бізнестренерка, керуюча сімейним готелем «Happy INN», співвласниця першої української онлайн-школи для готелярів Bee SMART Юлія Косенко та інші.

Загалом в рамках Школи гостинності відбудуться 8 навчальних модулів (щовівторка і щосереди) з підвищення кваліфікації, обміну досвідом, корисного нетворкінгу.

Захід організований за підтримки Вінницької міської ради, за ініціативи Центру Інформаційної Підтримки Бізнесу м.Вінниця, заснованим на базі Business People Club в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. 

 

Поділитися :