Новини

У Вінниці стартує конкурс грантів для лікарів області

30 березня 2021, 11:22

Загальний бюджет конкурсу - 50 тисяч гривень.

Як ідеться на сайті БФ "Подільська громада", участь у конкурсі можуть взяти працівники медичних закладів міста та області. Медики мають змогу отримати грант на навчання для підвищення кваліфікації, а також на придбання необхідного приладдя для надання якісних послуг пацієнтам. Максимальна сума гранту - 8 тисяч гривень, загальний бюджет конкурсу складає 50 000 гривень.

"У випадку, якщо працівник/працівниця, котрі подаються заявку, мають на меті придбання приладдя або обладнання, обов'язково мають надати гарантійний лист від медичного закладу, у котрому працюють, про готовність прийняття речі на баланс через акт прийому-передачі", - наголошують на сайті.

Для участі у конкурсі проектів “Медикам громади” необхідно:

  1. Заповнити аплікаційну форму (розміщена на сайті БФ "Подільська громада").
  2. Надати рекомендаційний лист від закладу/керівника, де працює медик.
  3. Представити гарантійний лист від медичного закладу, що, у разі перемоги учасника конкурсу, лікарня готова прийняти на баланс закупленого приладдя. 
  4. Надати довідку про неприбутковість медичного закладу.

Як зазначають організатори конкурсу (Фонд громади “Подільська громада”, за підтримки ІСАР Єднання), критеріями оцінки проектів будуть:

  • Точність, зрозумілість та лаконічність описання заявки: 1-10 балів
  • Реалістичність та відповідність мети  заявки меті конкурсу: 1-5 балів
  • Мотивація подавача: 1-5 балів
  • Реалістичність реалізації проекту: 1-10 балів
  • Реалістичність бюджету заявки: 1-5 балів

Прийом заявок триватиме до 16 квітня, оголошення переможців відбудеться 21 квітня.

Консультації щодо заповнення аплікаційних форм та з інших питань щодо конкурсу можна отримати до 15 квітня 2021 року в офісі Фонду за адресою м. Вінниця, вул. Брацлавська 27а; електронною поштою (podolfond@ukr.net) або за телефоном 096 619 35 17.

Поділитися :