Новини

У Вінниці триває каналізування мікрорайону на Старому місті

29 листопада 2021, 15:01

Проект передбачає підключення будинків до централізованої мережі водовідведення, що зручніше та економніше ніж вигрібні ями.

Як повідомляють на сайті міськради, цей проєкт фінансується з бюджету громади, а також отримав підтримку і з обласного фонду охорони природного навколишнього середовища.

«Проєкт по каналізуванню на території квартального комітету «Добробут» передбачає будівництво каналізації на вул. Привокзальній, вул. Кутузова, вул. Хуторянській, вул. Одеській, вул. І.Федорова, вул. П.Дорошенка, вул. Гетьмана Сагайдачного та інших. Згідно з проєктом,  збудують самопливну мережу протяжністю 5,9 км, напірну мережу протяжністю 1 км та 3 КНС. Роботи виконують у кілька етапів, враховуючи обсяги», – каже заступник директора департаменту міського господарства міської ради Олександр Зімбовський.

Проєкт охоплює 11 вулиць та провулків квартального комітету «Добробут»:

  • У 2019 році збудували 1,6 км мереж на вул. Привокзальній та пров. Привокзальному, та КНС на вул. Кутузова;
  • У 2020 році проклали 1,5 км мереж каналізації на вул. Привокзальній, вул. Хуторянській та зробили напірну мережу каналізації на вул. Федорова та самопливну мережу каналізації на вул. Кутузова;
  • У 2021 збудували 1,5 км самопливної мережі каналізації на вул. Кутузова, І.Федорова П.Дорошенка, Одеській, а також влаштовано КНС на вул. І.Федорова. В межах планів на цей рік - роботи завершено. Роботи продовжать в наступному році.

Поділитися :