Новини

У Вінниці триває модернізація дитячого садочка №47

8 лютого 2021, 12:34

Наразі виконано понад 80% робіт.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, у садочку, що на вул. Чорновола, вже утеплили фасад, замінили дах – з плаского на скатний, встановили нові енергозберігаючі вікна. А стіни "Струмочка" прикрасили яскравими муралами.

Загалом вже виконали понад 80% робіт. Ще потрібно утеплити фундамент, облаштувати ґанки з навісами, пандуси. Також на місці демонтованої старої котельні створять клумби та облаштують зелену зону. Завершити все мають навесні.

"Садочок відкрився на початку 1970-их років. Як й інші установи того часу, будувався він далеко не за принципами енергоефективності. А комплексне утеплення дозволить економити витрати на опалення. Окрім того, приміщення групи, яке прибудували до основного корпусу, почало відходити – тому важливо було вчасно провести реконструкцію. Енергомодернізація закладів освіти – це системна робота. Ми розпочали цим займатися з 2015 року, вінницькі садочки стають сучаснішими і комфортнішими для діток. І на сьогодні кожен третій з них вже утеплений", - зауважив Сергій Моргунов.

Фото: Facebook/Сергій Моргунов

Поділитися :