Новини

У Вінниці триває ремонт інженерних мереж у багатоквартирних будинках

22 вересня 2020, 11:39

Інженерні мережі Вінниці ремонтують спільним коштом : 70 % - це міський бюджет, а решта -  гроші мешканців міста. 

Як повідомляють на сайті міської ради У Вінниці триває ремонт інженерних мереж у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування з мешканцями. З початку року вдалося провести такі роботи більш ніж у 38  багатоквартирних будинках. Нещодавно капітальний ремонт інженерних комунікацій завершили у будинку по вул. А. Первозванного, 4. 

Щороку учасниками муніципальної програми співфінансування стає все більше вінничан, які прагнуть покращити стан своїх будинків.

Умови участі – незмінні: 70% витрат покриває міський бюджет, решту докладають мешканці. У багатоквартирних будинках замінюють інженерні мережі, освітлення, щитові. Також ремонтують дахи, замінюють вікна на енергоефективні, проводять капітальний ремонт ліфтів, роблять міжпанельні стики. Найбільшим попит мають роботи з ремонту інженерних мереж. 

«Незважаючи на усі виклики пов’язані із пандемією COVID-19, ми продовжуємо працювати. З початку цього року на умовах співфінансування було проведено капітальний ремонт мереж у 38 будинках. Наразі тривають ремонті роботи у багатоповерхівці по вул. Келецька, 116», - зазначив заступник директора департаменту житлового господарства Сергій Гречанюк. 

Поділитися :