Новини

У Вінниці в мікрорайоні Пирогове облаштували нове поле для мініфутболу

22 грудня 2020, 10:25

Майданчик з'явився завдяки ініціативі мешканців мікрорайону, які подали відповідний проєкт на конкурс "Бюджет громадських ініціатив".

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, у мікрорайоні Пирогове закінчили облаштування нового поля для мініфутболу. Майданчик має стандартні розміри - 45х25 м., його застелили штучним покриттям європейського виробника, висота ворсу трави - 4 см. Аби дітям було комфортно та безпечно грати там і ввечері, по периметру встановили опори з 8 LED-світильниками.

Наступного року планують продовжити облаштування майданчика. Додатково встановлять глядацькі трибуни на 72 місця, бігові доріжки та відеонагляд.

Зауважимо, нове поле для мініфутболу з'явилося завдяки мешканцям мікрорайону, які подали відповідний проєкт на конкурс "Бюджет громадських ініціатив".

"До речі, половина з великих проєктів конкурсу у цьому році стосуються розвитку спорту. Важливо, що в нашій громаді є на це попит. А чим більше ми інвестуємо у спорт, тим більше вінничан будуть долучатися до активного способу життя", - наголосив Сергій Моргунов.

Фото - фейсбук-сторінка Сергія Моргунова.

Поділитися :