Новини

У Вінниці відбудеться 6-й Фестиваль польової кухні пам’яті Тараса Сича

18 травня 2021, 14:39

Кошти, зібрані з реалізації приготованих страв, передадуть на потреби бійців ООС.

Фестиваль відбудеться 28 червня у центральному парку культури і відпочинку ім. Миколи Леонтовича на площі Водограй о 14.00. Як розповіла "Місту над Бугом" голова правління БФ  "Подільська громада" Олена Данілова, у програмі справжня солдатська кухня, страви приготовлені в польових умовах на живому вогні, смаколики від зіркових гостей та концертна програма.

– Гарною традицією в нашому місті є проведення Фестивалю польової кухні пам'яті Тараса Сича, який працював кухарем в батальйоні "Київська Русь", допомагав військовим, пораненим. На жаль, минулого року ми не мали можливості провести його через карантин. Цього року все ж трошечки знижується рівень захворюваності, і ми вирішили його  провести. Є багато людей, які хочуть взяти участь у Фестивалі, є багато запланованих заходів. І сподіваємось, що надалі кожного 28 червня на площі Водограй ми будемо організовувати цей фестиваль.

Кошти, зібрані з реалізації приготованих страв, передадуть на потреби бійців зони ООС, лікування поранених, реабілітації ветеранів, – зазначають організатори. До участі запрошують торговельні мережі, заклади харчування, громадські організації, навчальні заклади та всіх небайдужих.

Фото: zoria.vmr.gov.ua


Організатори – міський Палац мистецтв спільно з Благодійним фондом "Подільська громада".  

Поділитися :