Новини

У Вінниці відбудеться дводенний форум молодіжних ініціатив 

23 вересня 2020, 16:20

Під час заходу представники різних ОТГ, не лише Вінниччини, обміняються успішним досвідом реалізації молодіжних проєктів та обговорять плани розвитку молодіжної політики в громадах 

Як розповіла  в коментарі «Місту над Бугом» головна спеціалістка центру комунікацій та зв’язків з громадськістю вінницької Асоціації органів місцевого самоврядування Вікторія Захарчук, форум проходитиме в режимі  відеоконференції протягом двох днів 24-25 вересня. Представники ОТГ Вінниччини, а також сусідніх областей - Житомирської, Черкаської та Хмельницької, розкажуть про те, як вони працюють з молоддю та які проєкти їм вже вдалося реалізувати. Також власним досвідом роботи з молоддю на прикладі вже реалізованих міжнародних молодіжних проєктів та обмінів,  поділяться представники громадських організацій та органів місцевого самоврядування з Італії, Франції, Польщі, Азербайджану та Грузії.

"Головна мета заходу – поділитися кращими практиками реалізації молодіжних ініціатив, молодіжних проєктів, залучення молоді, а також налагодження партнерства і співпраці для майбутніх проєктів. Перший день у нас присвячений виключно досвіду, на сам перед це міжнародний досвід, наші партнери, які будуть брати участь – це Грузія, Азербайджан, Франція, Італія, Польща. Також буде кілька наших ОТГ, які мають кращі практики у цьому напрямку, буде кілька спікерів з ОТГ. З Вінниччини ми плануємо залучати всі об’єднані територіальні  громади, ми запрошуємо всіх і будуть представники громад, які мають партнерські договори з нашими громадами, але з сусідніх областей, це будуть громади з Черкаської, Житомирської, Хмельницької областей".  - розповіла Вікторія Захарчук.        

Протягом 2-х днів  організатори форуму  очікують почути  багато інновацій та думок стосовно того, яким чином повинна розвиватися молодіжна політика в місцевих громадах. А також ідей, які надалі будуть реалізовані в громадах Вінниччини.

Зареєструватися на он-лайн Форум молодіжних ініціатив можна за посиланням.

Організатор форуму Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування.

 

Поділитися :