Новини

У Вінниці відбудеться VI-й фестиваль VinBookFest

5 травня 2021, 15:22

Захід проходитиме 15 та 16 травня на Європейській площі в змішаному форматі.

Як розповіла "Місту над Бугом" організаторка фестивалю Тетяна Верещак, частина подій, зокрема книжковий ярмарок за участі українських видавництв відбудеться офлайн, інша – онлайн. Хто саме з відомих письменників приїде до Вінниці, організатори VinBookFestу не розголошують, тримаючи інтригу. Проте вже сьогодні ввечері на фейсбук-сторінці книжкового фестивалю опублікують перше завдання вікторини. Той, хто відгадає ім’я автора-учасника цьогорічного VinBookFestу-2021, отримає запрошення на зустріч з цим письменником. Також охочі потрапити на оффлайн-зустріч з літераторами можуть зареєструватися на сторінці фестивалю у Фейсбук. 

"Ми будемо влаштовувати цікавий інтерактив на Фейсбуці: розміщуватимемо цікаві відомості про письменника і пропонуватимемо вінничанам відгадати, хто до нас завітає. Автор першої правильної відповіді отримає запрошення на зустріч. Буде обмежена кількість запрошених, але будуть стріми, прямі ефіри з креативного простору "Артинов". Тобто хто не потрапив на безпосередню зустріч, зможе побачити на Фейсбуці відео. Онлайн-трансляція у нас також буде з Варшавою, спілкуватимемось з іноземною письменницею. І видавництва до нас їдуть з Харкова, Києва, Чернівців", – розповіла Тетяна Верещак.

Поруч з локацією на Європейській площі, де видавці презентують вінничанам свої книжкові новинки, розташуються цікаві тематичні фотозони.

Фото: Фейсбук/VinBookFest

Поділитися :