Новини

У Вінниці відбудеться Вікенд мандрівників, присвячений пішому- та велотуризму

13 травня 2021, 11:56

Вікенд стане частиною майбутнього проєкту "Camino Podolico: Подільський шлях святого Якова".

Як ідеться на фейсбук-сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму, Вікенд мандрівників відбудеться 5-6 червня на Території SUN (вул. Маяковського, 243). Участь у заході безкоштовна.

Програма Вікенду розкриє тонкощі планування мандрівок, дасть змогу почерпнути тревел-досвід з різних куточків України, а ще забезпечить відпочинок на свіжому повітрі та можливість долучитися до першопрохідців нового туристичного проєкту Поділля, який планується включити до міжнародного маршруту Шляхів святого Якова.

"На тлі боротьби з пандемією COVID-19 і значного скорочення масових заходів ця подія стане ковтком свіжого повітря для всіх, хто скучив за подорожами або давно планував їх розпочати", ‒ йдеться в анонсі заходу.

Як зазначають організатори, Вікенд відбудеться просто неба з дотриманням заходів протиепідеміологічної безпеки. 4‒6 червня на Території SUN буде можливість розмістити намет.


Організатори заходу: департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради та Барська міська рада у партнерстві з турклубом "Бідняжка" та мережею туристичних магазинів Gorgany.

Поділитися :