Новини

У Вінниці відбувся фінальний етап чемпіонату області з футзалу серед юнаків

4 березня 2021, 14:46

На першому етапі турніру стартували 35 команд, до фінальної частини дійшли вісім із них.

Як інформують на сайті НОК України у Вінницькій області, змагання, що відбулись у спорткомплексі "Колос", організувала і провела обласна Асоціація футболу. Участь в обласному чемпіонаті взяли юнаки 2008-2009 р.н.

На першому етапі турніру стартували 35 команд, до фінальної частини дійшли вісім із них. Фіналістів розбили на дві підгрупи. У першій три перемоги із мінімальним рахунком здобула ДЮСШ Могилева-Подільського. Переможницею другої групи прогнозовано стала ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Зустріч цих команд залишилась перемогою вінничан із рахунком 5:1.

"Наша перемога була прогнозованою, але виявилася непростою. За хиткого рахунку 2:1 наш "двигун атак" Дмитро Савченко забив фактично вирішальний м’яч. Після цього ми без особливих проблем провели наступні голи. Футзальний сезон для хлопців завершено. Тепер команда готуватиметься до ДЮФЛ України, який стартує у вересні. Перед цим ми ще проведемо кілька серйозних змагань" – розповів тренер команди ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Валентин Вишталюк. 

У поєдинку за бронзу зустрілись команди ДЮСШ Ямполя та ДЮСШ Калинівки. Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь ямпільчан.

Додамо, це був перший футзальний чемпіонат області у 2021 році. У планах - проведення аналогічних змагань серед аматорів, жінок і ветеранів. 

Фото: noc-vin.org.ua

Поділитися :