Новини

У Вінниці відбувся шаховий турнір "Молоді майстри"

18 листопада 2020, 10:33

Загальне 1 місце з результатом у 8.5 очок з 9 можливих посів 12-річний вінничанин, кандидат у майстри спорту, Максим Біленький.

Як інформують на сайті "Вінниця шахова", нещодавно в Міській дитячо-юнацькій спортивній школі №6 відбувся шаховий турнір «Молоді майстри».  Досвідченні дорослі гравці, кандидати в майстри спорту, екзаменували молодих шахістів. Змагання пройшли за схевенінгенською системою в 9 турів. Її суть полягає в тому, що кандидати не грають з кандидатами, а першорозрядники - з першорозрядниками.

"З перших турів шалених обертів набрав 16-річний жмеринчанин Владислав Полігас, який зараз навчається у Вінниці. У Влада вже давно кандидатський рейтинг, та й грає він на сильного кандидата. Тому, думаю, ні в кого не було сумніву, що норма йому підкориться, 7.5 з 9 і перевиконання на цілих 2 бали", - зауважив Директор Вінницької МДЮСШ № 6 Микола Боднар.

Норматив вдалося виконати й іншим учасникам. Так, Павло Півень і Владислав Пюро (вихованці Вінницької шахової школи) вибороли відповідно 6 і 5.5 очок. А загальне 1 місце з відмінним результатом у 8.5 очок з 9 можливих посів 12-річний вінничанин, кандидат у майстри спорту, Максим Біленький.

З таблицею результатів можна ознайомитися за посиланням.

Поділитися :