Новини

У Вінниці відкриють безкоштовний Центр для дітей дошкільного віку

12 лютого 2021, 12:23

Працюватиме Центр за адресою вул. Янгеля, 65.

Як розповів "Місту над Бугом" директор КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира, У Вінниці незабаром відкриється ще один безкоштовний центр для дітей дошкільного віку. Він працюватиме у мережі вже 12 діючих 12 філій комунального закладу "Центр підліткових клубів за місцем проживання". Ще один безкоштовний Центр для дітей дошкільного віку діятиме по вул. Янгеля, 65. Гурткова робота тут буде відбуватись за такими напрямками: ранній розвиток, дошколярик, англійська мова, LEGO-клуб.

"Це Центр для дітей, яких будуть готувати до школи, тобто вік у цьому Центрі для дітей буде від 3 до 6 років. 3 групи дошколярика, раннього розвитку 3, англійської мови 3 групи і LEGO-клуб - також буде по 3 групи. Це базова кількість груп, які мають бути. Але ми розуміємо, що картина буде зовсім інакша після того, як батьки прийдуть і заповнять заяви. Якогось гуртка може бути менше, а якогось - більше. Це все ми побачимо в кінці лютого", - зауважив Дмитро Мира.

Прийом заяв дітей на гуртки розпочинається з 15 лютого  і триватиме до кінця місяця. Додаткова інформація за телефоном: 50-82-13.

"1 березня ми плануємо розпочати гурткову роботу в новому Центрі. Всі гуртки є безкоштовними", - додав Дмитро Мира.

Зображення: www.vmr.gov.ua

Поділитися :