Новини

У Вінниці внутрішньо переміщенні особи можуть отримати засоби особистої гігієни

24 жовтня 2022, 16:39

ВПО можуть отримати допомогу на вулиці 600-річчя 17.

Як повідомляють у міській раді, у Вінницькому гуманітарному центрі речей ГО "Полум’я надії" спільно з фондом "Твоя опора" зібрали гуманітарну допомогу для вимушено переселених осіб, які тимчасово проживають у Вінниці. 

"За час роботи Центру вдалося зібрати чимало речей, які необхідні нашим громадянам, які через російсько-українську війну були змушені залишити свої доміки. Ми вдячні як небайдужим вінничанами, так і громадським організаціям, які в цей непростий час продовжують підтримувати одне одного", - каже директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

За її словами, з початку роботи Центру до нього по допомогу звернулося понад 55 тисяч переселенців. Найбільше люди потребують засобів особистої гігієни, верхнього одягу та взуття.

Вінницький гуманітарний центр речей знаходиться за адресою: вул. 600-річчя, 17 в ТЦ "Мегамол". Отримати допомогу можуть переселенці. Для цього необхідно пред’явити довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або документ, що посвідчує особу (паспорт або через застосунок "Дія").

Поділитися :