Новини

У Вінниці вперше в новому році визначили первинного дилера для придбання військових облігацій

9 лютого 2023, 11:18

Нагадаємо, 27 січня на сесії Вінницької міської ради депутати ухвалили рішення про використання тимчасово вільних коштів загального фонду бюджету у сумі 150 млн грн на купівлю цінних паперів.

Первинного дилера для операцій із військовими облігаціями конкурсна комісія обирала з-поміж 3 банківських установ, кажуть у міській раді.

Передусім зверталась увага на вартість послуг. Найвигідніші умови, що включають безоплатне обслуговування рахунку в цінних паперах та безкоштовне надання брокерських послуг, запропонувало АТ «Укрексімбанк». Отже, саме його було визнано переможцем конкурсу.


Оперативні новини – у ТГ-каналі МНБ: mnb_vinn


Зазначимо, новоспечений банк-дилер уже має досвід відповідного фінансового партнерства у нашій громаді, тож право на тендер виборює втретє поспіль. Нагадаємо, дві інвестиції в ОВДП Вінниця зробила у минулому році. Тоді загалом на їхнє придбання було спрямовано 400 млн грн.

«Вінниця є одним із перших муніципалітетів, який підтримує таким чином наші Збройні Сили України, – зазначив на своїй сторінці у Фейсбук заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний. – Така допомога знадобиться нашим захисникам та захисницям на фронті. Тож працюємо на майбутнє вільної та незалежної України!»

Поділитися :