Новини

У Вінниці затримали двох підлітків, які займались збутом наркотиків

26 березня 2021, 10:53

Правопорушники - хлопці 15 та 17 років. Останньому загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Як інформують на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 24 березня близько 17 години оперативники Вінницького районного управління поліції на одній з вулиць мікрорайону Вишенька зупинили двох неповнолітніх, які під час спілкування з поліцейськими помітно нервували.

Під час поверхневого огляду оперативники вилучили у них пакетики з речовиною, схожою на марихуану, згортки з наркотичною речовиною, схожою на коноплю та амфетамін, скляну ємність з трубкою та ваги. До того ж правоохоронці виявили ще 7 закладок з наркотиками, які підлітки встигли зробити на території міста.

"Підозрюваними у розповсюдженні наркотиків виявилися мешканці Вінниці віком 15 та 17 років. Поліцейські з’ясували, що продаж наркотичних речовин вони здійснювали через мобільний додаток Telegram. Спочатку вони робили закладки по місту, а потім своїм "клієнтам" скидали інформацію про місце їх розташування", - йдеться в повідомленні.

Оскільки за збут наркотиків кримінальна відповідальність настає з 16-річного віку, наразі в процесуальному порядку затриманий 17-річний зловмисник. За такий злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Поділитися :