Новини

У Вінниці знайшли ровер, який напередодні викрали зі станції "Nextbike"

28 липня 2021, 15:46

Загалом за місяць фіксують 8-10 спроб викрадення двоколісних.

Про це "Місту над Бугом" повідомив офіційний представник компанії "Nextbike" у Вінниці Олександр Царевський. Нагадаємо, злочин відбувся 27 липня близько 21:15. На записі з камер "Ситуаційного центру" видно, як перехресті Барського та Хмельницького шосе неповнолітні особи відірвали з кріплення прокатний велосипед "Nextbike". Заволодівши двоколісним, юнаки зникли у невідомому напрямку. Інформацію оперативно передали правоохоронцям. 

"Це не перший випадок спроб заволодіння велосипедами "Nextbike". Зазвичай таких 8-10 випадків на місяць. Але завдяки небайдужим громадянам і допомозі "Ситуаційного центру" та поліції всі ці випадки залишаються лише спробами. Наразі велосипед знайдено, його залишили у дворах на Вишеньці. Зараз його мої колеги забирають, проведемо огляд і далі будемо визначати, як знаходити тих недобрих людей, які намагаються так чинити", – прокоментував Олександр Царевський. 

Додамо, у разі, якщо ви стали свідком порушення правил благоустрою міста зафіксували це на фото або відео, надсилайте відзняте на WhatsApp або Телеграм за номером Ситуаційного центру 067 41 02 101. Не забувайте вказувати дату, часу, точну адресу та деталі ситуації.

Фото: Фейсбук/Ситуаційний центр

Поділитися :