Новини

У Вінницькій міській територіальній громаді працюють 34 чергові дитячі садочки

28 грудня 2022, 09:24

Нещодавно садочок № 45 відновив свою роботу. Підвальне приміщення закладу капітально відремонтували за кошти міської ради для адаптації його під найпростіше укриття.

Як повідомляють на сайті міської ради, відтепер ще більше діток матимуть можливість відвідувати садочки нашої громади та продовжити освітній процес у форматі живого спілкування. Адже наразі важливим є перехід від стратегічних планів до оперативних.

"Відкриття чергових садочків - це чудова нагода не тільки налагодити малечі контакт з однолітками, а й полегшити можливість батькам спокійно працювати, адже в укриттях закладів дошкільної освіти створений безпечний простір на час надзвичайних ситуацій", – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Найпростіші укриття в садочках містять приміщення, в яких діти, згідно із віковими групами, перечікують повітряну небезпеку та продовжують заплановані заняття згідно з графіком. Також там облаштовано місця для ігор, наявні дидактичні та демонстраційні матеріали, загалом найпростіші укриття в садочках оснащені усім необхідним та відповідають усім вимогам ДСНС.

Поділитися :