Новини

У Вінницькій міськраді оголосили конкурс на заміщення десяти посад

24 березня 2021, 13:26

Серед пропонованих вакансій – інспектор з паркування, начальник відділу захисту інформації та спеціалісти різних відділів.

Відповідне розпорядження опублікували на сайті Вінницької міської ради. Наразі триває конкурс на заміщення посади заступника старости апарату міської ради та її виконавчого комітету, юрисконсульта відділу з житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку департаменту правової політики та якості, начальника відділу захисту інформації департаменту інформаційних технологій. Потрібен також головний спеціаліст бюджетного відділу департаменту фінансів та головний спеціаліст відділу кадрової роботи з питань служби в органах місцевого самоврядування департаменту кадрової політики. Окрім того, вакантною є посада інспектора з паркування відділу паркування департаменту енергетики, транспорту та зв’язку. Оскільки їх для такого великого міста не достатньо, - зазначив "Місту над Бугом" заступник начальника відділу паркування Артур Андрущенко.

"У даний момент у нас працює лише 4 інспектори. У місті працює недостатня кількість інспекторів, для нашого міста їх потрібно хоча б 8", - розповів Артур Андрущенко.

До участі у конкурсі на цю посаду допускають осіб, які є громадянами України; мають вищу освіту; вільно володіють українською мовою та знають чинне законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та державної служби. 

"Потрібно пройти певне навчання: ми не беремо людину з вулиці, не одразу вдягаємо на неї форму і даємо планшет в руки - іди, штрафуй. А людина проходить певне навчання по правилам дорожнього руху, першій медичній допомозі, складає іспит, а також проходить курс у психолога. Тому що робота з нашими водіями дуже складна, адже реакція буває різна", - зауважив Артур Андрущенко.

На сайті міськради зазначається, що документи на участь у конкурсах на заміщення вакантних посад приймаються департаментом кадрової політики.

Поділитися :