Новини

У Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі з'явився новий спортивний комплекс

30 грудня 2020, 13:58

Будівництво спортивного ядра розпочалось ще 2017 року за підтримки уряду Володимира Гройсмана.

У дописі на своїй фейсбук-сторінці голова Вінницької обласної Ради В'ячеслав Соколовий повідомив про закінчення будівництва спортивного комплексу у Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі. 

Зазначається, що на сьогодні на базі навчального закладу з'явилось футбольне поле зі штучним покриттям; встановили глядацькі трибуни, табло, освітлення; облаштували роздягальні, підсобні приміщення та провели інженерні комунікації. 

Як йдеться у дописі, роботи розпочались ще у 2017 році за підтримки уряду Володимира Гройсмана. Загалом на цей проєкт спрямували майже 4 млн грн з вінницького обласного бюджету (+361 тис. грн на проєктно-кошторисну документацію) та 27 млн грн з державного фонду регіонального розвитку.

"Будівництво цього комплексу було вкрай необхідним для навчального закладу. Щороку коледж випускає близько 60 вчителів фізичної культури, серед яких майстри та кандидати в майстри спорту, призери обласних, державних та міжнародних спортивних змагань. У день відкриття спортивного комплексу юні вихованці школи Блохіна-Бєланова провели своє перше тренування на новому футбольному полі. Тут буде їхня тренувальна база", - зауважив В'ячеслав Соколовий.

 

Поділитися :