Новини

У вінницькому міському суді триває виставка художниці Наталії Вусик

19 листопада 2020, 12:51

За тематикою, це 23 різножанрові роботи -  живописні та урбаністичні пейзажі, квітові натюрморти. 

У своєму коментарі радіо "Місто над Бугом" художниця Наталія Вусик розповіла про персональну виставку, яка експонується у вінницькому міському суді. 

Експозиція розташувалась на першому поверсі  судової установи.  За тематикою, це 23 різножанрові роботи -  живописні та урбаністичні пейзажі, квітові натюрморти. Ідея з виставкою виникла, коли вінничанка  виконувала приватне замовлення до святкування Дня Незалежності. Вірить, що її роботи допоможуть відвідувачам судової установи, відволіктися від своїх буденних справ. 

Раніше художниця презентувала свої картини лише у виставкових залах.

«Я з ними співпрацювала влітку до Дня Незалежності. Ми малювали композицію карту України з квітами нашими національними і вони запропонували у майбутньому створити виставку на базі суду. Там, по-перше, дуже високі стелі, тобто цікаво дивляться роботи, по-друге, туди достатньо багато приходять людей різного соціального рівня. Цікава для мене саме реакція людей, які прийшли не на виставку дивитися, готові до мистецтва, а які прийшли просто по своїх справах, але випадково стали учасниками експозиції», - розповіла пані Наталія Вусик.

 Виставка художниці працюватиме на першому поверсі вінницького міського суду до кінця листопада.  

Поділитися :