Новини

У Вінницькому технічному університеті пройшов випуск Стартап Школи "Sikorsky Challenge"

5 липня 2021, 10:59

Лідери цьогорічного навчання отримали рекомендацію на участь у Х міжнародному фестивалі інноваційних проектів "SikorskyChallenge 2021: Україна і Світ".

Як ідеться на сайті часопису Вінницького національного технічного університету "Імпульс", навчання у п’ятому сезоні стартап школи "Sikorsky Challenge" тривало протягом 4 місяців – з березня по червень. Слухачів навчали особливостям інноваційного підприємництва та технологіям створення й розвитку бізнес-проєктів. Зважаючи на карантинні обмеження, семінари та воркшопи відбувались в онлайн режимі. Серед слухачів цього року були ліцеїсти, студенти різних вінницьких університетів та підприємці.

"Провідним тренером всі ці роки для вінницьких стартаперів виступає власник авторської методики з навчання інноваційному підприємництву Ігор Пеер, який є всесвітньо відомим фахівцем в цій галузі і одним з засновників міжнародної мережі Стартап шкіл "Sikorsky Challenge", – йдеться в публікації.

За підсумками навчання були визначені кращі стартап-проєкти, які отримають фінансову підтримку.

  • 1 місце – проєкт Blyme, який презентував СЕО проєкту Максим Станіславенко.
  • 2 місце – розділили між собою проєкти UnderPalm СЕО проєкту Ілля Кучеренко та BeautyCity СЕО Анна Галяновська.
  • 3 місце – також розподілено між двома проєктами: RobCo СЕО Сергій Барабан та MedGuard СЕО Володимир Шепель.

Ці проєкти будуть рекомендовані на участь у Х Міжнародному фестивалі інноваційних проєктів “Sikorsky Challenge 2021”, що відбудеться з 17 по 20 серпня 2021 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

"Учасники школи зазначали про надзвичайно позитивний і значний практичний досвід в результаті цьогорічного навчання. Всі команди готові продовжувати роботу над своїми стартапами!" – розповіли організатори.

Фото: impuls.vntu.edu.ua

Поділитися :