Новини

Вдарив сусіда ножем у шию: на Вінниччині затримали підозрюваного у замаху на вбивство

25 березня 2024, 12:14

Йому загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами.

Як інформують на сайті ГУНП України у Вінницькій області, 23 березня нетверезий 33-річний мешканець одного з сіл Калинівської ТГ за відсутності вдома колишньої дружини проник до її будинку. Це побачили сусіди й зателефонували жінці.

Через те, що ексчоловік міг поводити себе агресивно, вона попросила односельців зайти в будинок разом з нею, щоб перевірити, у якому стані перебуває чоловік. Коли двоє сусідів та жінка прийшли на територію домоволодіння, зі зловмисником у них виник конфлікт, у ході якого останній вдарив одного з чоловіків ножем у шию. Вдвох селянам вдалось вихопити ніж та тримати нападника до приїзду поліції.

"38-річному потерпілому була надана необхідна медична допомога, нині його життю нічого не загрожує. Зловмисника затримали поліцейські у процесуальному порядку. Також відомо, що наразі він є обвинуваченим у скоєнні ряду майнових злочинів, по яких справа слухається в суді. За процесуального керівництва прокуратури слідчі відділення поліції № 1 Хмільницького райвідділу повідомили затриманому про підозру у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Найближчим часом суд обере фігуранту запобіжний захід", - ідеться в повідомленні.

Поділитися :