Новини

«Ветеранський простір» запрошує дружин Героїв на екскурсію – прогулянку територією маєтку Грохольських на П'ятничанах

3 серпня 2023, 14:23

Участь у ній безкоштовна. Потрібно лише зареєструватися.

Проведе екскурсію вінницька гідеса Тетяна Рибак. Учасниці прогулянки дізнаються цікаві факти про іменитих гостей, які бували у Вінниці, про унікальну рослинність, якою власники маєтку наповнили свій сад, про теплицю з ананасами та багато чого  іншого.

Разом з мамами на екскурсію можуть приходити й діти. Організатори обіцяють, що їм також має бути цікаво. Екскурсія триватиме впродовж двох годин. Початок - о 10-тій. 

Участь у ній безкоштовна. Потрібно лише зареєструватися за посиланням, коментує комунікаційниця «Ветеранського простору» Тетяна Довгань:

"Ми впевнені, що ті, хто прийдуть на цю екскурсію, будуть дуже здивовані невідомими подробицями з історії цього місця. Екскурсія безкоштовна. Тому запрошуємо дружин полеглих Героїв заповнити гугл-форму на ФБ-сторінці Ветеранського простору. І ми всіх чекаємо у суботу зранку".

Екскурсія проводитиметься в рамках проєкту «Правова та психологічна підтримка родин загиблих Захисників та Захисниць та поранених військових "Ми поруч" у Ветеранському просторі м. Вінниці». Його реалізують за підтримки Міжнародний фонд "Відродження".

"З травня нинішнього року триває проєкт «Правова та психологічна підтримка родин загиблих Захисників та Захисниць та поранених військових "Ми поруч", який Ветеранський простір реалізує спільно з Міжнародним фондом "Відродження". Частина проєкту адресована дружинам полеглих Героїв. Для них ми організовуємо зустрічі груп підтримки, є також індивідуальні консультації психологів. А ще ми проводимо заходи, які допомагають емоційно розвантажити цих жінок. Наприклад, у нас є сеанси арт-терапії, а також екскурсії", - додала Тетяна Довгань.

Також цієї суботи у Вінницькому аналітично-просвітницькому центрі "Ветеранський простір" для батьких полеглих героїв проведуть сеанс йоги. Робота з професійним тренером з йоги допомагає привести до рівноваги і тіло, і душу. Заняття «лайтові» і безпечні для людей зрілого віку. Для участі потрібна реєстрація.

Поділитися :