Новини

"Ви наша гордість і наше майбутнє": Вінницький міський голова вдруге зустрівся з юними волонтерами

8 березня 2023, 10:35

Дітей-волонтерів нагородили подяками міської ради та її виконавчого комітету та символічними подарунками.

Як повідомили на сайті міської ради, до центру «Квадрат» запросили двадцятьох юних волонтерів, щоб відзначити за свідому активну громадську позицію.

Донати для армії, допомога сім’ям-переселенцям, підтримка осиротілих діток, які втратили батьків через російське вторгнення, – це не повний перелік завдань, які взяли на себе з початку повномасштабного вторгнення учасники зустрічі.

«Ви показали, що українські діти - це сміливість, щирість і відкритість. Велика вдячність батькам за правильне виховання та підтримку своїх дітей. Важливо, щоб в такій згуртованості ми продовжували працювати кожен на своєму місці, щоб найскоріше перемогти», – сказав Сергій Моргунов.

Після нагородження для учасників зустрічі відділ молодіжної політики ВМР організував творчий майстер-клас "Світло Перемоги".

«Виготовлення свічки з вощини є дуже цікавим та творчим процесом. Коли діти займаються створенням майбутнього виробу, то відволікаються від подій, які їх оточують і просто фантазують, обираючи різні кольори вощини та декору. По завершенню виготовлення свічки, ми домовились з учасниками заходу, що в день нашої Перемоги, вони запалять її та згадають про те, які добрі справи робили для нашої країни», - зазначила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Поділитися :