Новини

«Від ідей до результату 2.0»: вінницькій молоді розповіли про нову систему грантів та побудову ефективних проєктів

17 січня 2024, 12:23

На подію завітало понад 30 молодих та активних учасників, які вирішили більше дізнатись про гранти та як вдало їх оформити, аби створений проєкт мав попит.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, головною метою заходу було розширення знань щодо отримання грантів для стимулювання новаторських побудов та забезпечення надійного розвитку молодих підприємств.

"Ця зустріч розширила можливості для вінницької молоді у розвитку власних ідей та перетворювання їх на успішні стартапи",  – зауважила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Спікери Олег Ходаков, Дар’я Горобець та Олена Немірова, розповіли їм про шляхи втілення ідей задля отримання бажаного результату. Також молодь дізналась про молодіжну програму UPSHIFT, яка надає можливість навчитися та працювати у команді і розширювати своє мислення.

Одним з ключових аспектів зустрічі було наголошення на необхідності вивчення потреб та попиту ринку перед реалізацією проєктів. Це дає змогу забезпечити необхідну цільову аудиторію та гарантує успішну комерційну реалізацію інноваційних рішень.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :