Новини

Вихованців Вінницького будинку сімейного типу привітали з Днем захисту дітей

2 червня 2021, 10:46

Діткам передали солодощі та кошти, які планують витратити на відвідування аквапарку.

1 червня будинок сімейного типу відвідала заступниця міського голови Галина Якубович, яка від імені Сергія Моргунова та міської ради привітала хлопчиків та дівчаток з Днем захисту дітей. Вихованцям передали солодощі та кошти. Окрім того, волонтери, які побажали залишитись невідомими, купили родині нову духову шафу. 

"Гарно вийшло, що такий сюрприз саме в такий день. Ми от бачимо, що мама і батько вирішили зробити невеличкий ремонт на кухні, щоб було зручніше. І ми запитували, що їм потрібно. Їм потрібна була духова шафа, і одні з наших волонтерів, які постійно допомагають, самі вибрали дуже гарну, функціональну шафу. ми їм вдячні за такий сюрприз", – розповіла Галина Якубович.

Як розповіла Галина Якубович, будинок сімейного типу функціонує у місті вже декілька років. 

"Коли ще Урядом Володимира Гройсмана було виділено субвенцію на придбання приміщень під будинки сімейного типу, Сергій Анатолійович сказав, що треба робити такий будинок, тому що є потреба в дітей виховуватись саме в родинному колі. Спілкуючись з претендентами на батьків-вихователів, ми побачили, що це молоді люди, які цим горять, які хочуть допомогти цим дітям зрозуміти, що таке сімейні традиції і цінності. З кожним роком дітки, які потрапляють в цей будинок сімейного типу, знаходять тут тепло, доброту сердець. Бачимо, що цьому будинку треба допомагати, і ми завжди ним опікуємося", – наголосила заступниця міського голови.

Фото: www.vmr.gov.ua

Поділитися :