Новини

Вінничан запрошують на тренінг "Використання даних в процесі ухвалення рішень"

28 березня 2024, 17:25

Мета тренінгу - навчитись аналізувати інформацію за допомогою різних методів, перевіряти її на достовірність; ознайомитись з категоріями  методів прийняття рішень та отримати навички їх застосування на практиці. 

Як зазначається в тг-каналі "Заходи ДОДМЦ у місті Вінниці", тренінг організовує громадська організація "Молодіжний центр "Територія ініціатив".

Після проходження тренінгу учасники навчаться розуміти сутність процесу прийняття рішень та важливість цінностей, оцінювати характеристики інформації та її актуальність, перевіряти факти і дані, дізнаються про найпоширеніші інструменти прийняття рішень, такі як: дерево рішень, матриця SWOT, Метод Дельфі та інші; ознайомляться з моделлю циклу життя даних. 
 
Тренінг відбудеться 30 та 31 березня 2024 року о 12:00 годині за адресую: вул.Соборна 72. Реєстрація за посиланням.
 
Захід організовано громадською організацією "Молодіжний центр "Територія ініціатив"  у співпраці з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром, що проводиться в рамках проєкту «Кар'єрний хаб «Талан», програми “Єднання заради дії”, що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США.

Поділитися :