Новини

Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки загиблого поета-кулеметника «Далі: я поверну собі своє життя, обіцяю»

7 травня 2024, 09:49

На вечорі пам'яті містяни зможуть переглянути плівкові фото Максима Кривцова, а також послухати його «Вірші з бійниці».

Анонсували подію на інстаграм-сторінці культурного простору "ПІЧ". 

Відкриття фотовиставки «Далі: я поверну собі своє життя, обіцяю», а також вечір пам’яті з читанням «Віршів з бійниці» Максима «Далі» Кривцова відбудеться в четвер, 9 травня, у культурному просторі «ПІЧ» - вул. Сковороди 25 (колишня пушкіна). Початок - о 18:30. Вхід вільний.

"Запрошуємо на вечір пам’яті та читання «Віршів з бійниці», - поетичної збірки Максима «Далі» Кривцова, аби вшанувати Героя, поета, воїна та познайомитись із його світом", - кажуть організатори.

Максим Кривцов - учасник Революції Гідності. Потім, з початком війни на сході долучився до Добровольчого українського корпусу «Правий сектор». Пізніше - служив у Бригаді швидкого реагування НГУ. З початком повномасштабного вторгнення став кулеметником Сил спеціальних операцій ЗСУ, брав участь у боях на усіх ділянках фронту. 

"7 січня 2024 року «Далі» загинув на Харківщині. Цю виставку плівкових фото Максим готував до свого дня народження 22 січня. На жаль, вона відбулась вже без його участі", - йдеться в дописі.

Під час заходу можна буде придбати мерч та підтримати Фонд імені Максима Кривцова, діяльність якого спрямована на збереження пам’яті про Максима та підтримку ветеранської поезії.

Поділитися :