Новини

Вінничани перемогли з рахунком 3:0

31 травня 2021, 10:52

Вінницькі футболісти у виїзному матчі обіграли київський "Рубікон".

Як повідомляють на сайті ФК "Нива", гра відбулась 30 травня на стадіоні "Княжа-Арена" в с. Щасливе Київської області. Суперники вінничан, ФК "Рубікон", – молодий клуб, заснований у 2017 році. Команда провела три сезони в Аматорському чемпіонаті України (2017-2018, 2018-2019, 2019-2020). Нинішній сезон у Другій лізі став дебютним для команди.

За словами головного тренера "нивівців" Володимира Циткіна, вінничани, готуючись до гри, передивлялись останні матчі київського "Рубікона". Команда показувала гарний результат.

"Якщо б я сказав, що повністю задоволений грою, то це була б неправда. Тому що я вважаю, що перший тайм ми провели набагато гірше, ніж могли б. У нас у роздягальні була досить серйозна розмова. Я вважаю, що хлопці, коли вийшли на 2 тайм, вже грали так, як мали б з початку гри. Тобто молодці, що трошки поміняли стиль гри, тоді вже гра стала більш-менш нормальна", – коментує Володимир Циткін.

Додамо, перемога з рахунком 3:0 дала змогу вінничанам піднятись у турнірній таблиці. Наразі "нивівці" за підсумками 24 туру з 27 очками посідають 6 місце.

Фото: Фейсбук/Зелено-Біла сім'я з Міста над Бугом

Поділитися :