Новини

"Вінничани важливі": маломобільні містяни можуть викликати працівників “Прозорого офісу” додому

28 вересня 2023, 14:27

Цією можливістю можуть скористатися мешканці Вінницької МТГ, які мають інвалідність або за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, а також вінничани старше 80 років.

Як інформують у міській раді, щоб замовити послугу «Мобільний адміністратор», необхідно попередньо звернутися до Кол-центру «Прозорого офісу» за телефонами: (0432) 65-50-50; (067)000-266-1, (073)000-266-1 або безпосередньо на рецепції територіальних відділень ЦНАП «Прозорий офіс».

Виїзд адміністратора ЦНАП додому здійснюється з понеділка по п‘ятницю з 9.00 до 12.30.

"Вінницька міська рада продовжує ініціативу «Вінничани важливі», в рамках якої підтримка соціально вразливих верств населення є одним з головним пріоритетів", - наголошують у публікації.

У рамках сервісу «Мобільний адміністратор» можна отримати низку адміністративних послуг, зокрема: реєстрація місця проживання, архівні витяги, окремі послуги із земельних питань тощо.

"Водночас адміністратори ЦНАП, які виїжджають додому до вінничан, не надають послуги у сферах: державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; отримання документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності, - інформують у міській раді.

Поділитися :