Новини

Вінничани здобули 11 нагород на чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації

10 травня 2023, 09:29

На чемпіонаті, що проходив з 5 по 7 травня у польському місті Замость, вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 здобули одинадцять нагород, п'ять з яких "золоті".

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, одинадцять Вінницьких спортсменів змагались в складі Національної збірної України. Всі вони є вихованцями МДЮСШ №2. 

Серед нагород, що вибороли спортсмени: п'ять "золота" і по три "срібла та "бронзи". "Золото" в особистому заліку вибороли Віра Владімірова та Аліна Солоненко. Аліна, до того ж також здобула одну срібну та бронзову нагороди. Серед ветеранів особливо відзначився ставши триразовим чемпіоном тренер команди Сергій Зеленський.

З-поміж юніорів, «срібло» та «бронза» також на рахунку Артема Степаніщева та Уляни Пізюк.

Команда Вінницького регіону продемонструвала неабиякі досягнення і посіла друге місце загального рейтингу, за що і була нагороджена кубком чемпіонату.

«Пишаємося нашими вінницькими спортсменами, які завзято працюють та своїми здобутками прославляють наш край та всю країну на міжнародній арені. Щоб розвиватися, варто брати участь у подібних змаганнях, відчувати конкуренцію – лише так можна покращувати свої навички. Окремо дякую тренеру, адже він безпосередньо докладав максимум зусиль аби його вихованці піднялись на п’єдестал. Бажаю всім подальших перемог!», – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради  Сергій Краєвський. 

Зазначимо, що за результатами рейтингу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл України за 2022 рік, проведеного Міністерством молоді та спорту України, вінницькі МДЮСШ №№ 2, 5 визнані одними з кращих спортивних шкіл у країні. А Вінниця за останніми результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, очолює рейтинг за рівнем надання спортивних послуг.


Фото: Вінницька міська рада 

Поділитися :