Новини

Вінничанин у власному будинку облаштував майстерню з виготовлення вогнепальної зброї

31 травня 2021, 16:17

У нього вилучили пістолети, револьвери, автомат Калашникова, двох- та трьохствольні рушниці, мисливські карабіни та набої.    

Як повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 61-річний вінничанин зі старої та небойової зброї власноруч виготовляв вогнепальну. Зброю та боєприпаси зловмисник ховав у кімнатах під диванами та в літній кухні.

Під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного оперативники вилучили рушниці іноземного виробництва, пістолети, мисливські карабіни, автомат Калашникова, револьвери, шашку, коробки з набоями до різних видів зброї, понад десяток одиниць холодної зброї та запчастини до вогнепальної зброї.   

"Правопорушник в поле зору поліції потрапив не вперше. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Походження та мету зберігання вилученої зброї та боєприпасів встановить слідство", – повідомляють в поліції.

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такий злочин йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Наразі правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Поділитися :