Новини

Вінничанин Владислав Пилипчук привіз Гран Прі з Міжнародного фестивалю музичного мистецтва

21 листопада 2022, 17:15

 П’ятнадцятилітній юнак навчається по класу баян у дитячій музичній школі №2 вже восьмий рік.

Як повідомляють на сайті міської ради, Владислав Пилипчук – учень відділу народних інструментів Вінницької дитячої музичної школи №2. Днями юнак продемонстрував свої вміння на II Міжнародному двотуровому фестивалі музичного мистецтва «В унісон», де здобув схвальні відгуки журі та найвищу нагороду – Гран Прі конкурсу.

"У школі Владислав навчається на відмінно, має дуже високі результати з усіх предметів, те саме можу сказати й про його музичну освіту. Він дуже старанний і завжди досягає успіху", – говорить викладачка-спеціаліст вищої категорії, методистка Вінницької дитячої міської школи № 2 Надія Богданова.

П’ятнадцятилітній юнак навчається по класу баян вже восьмий рік і для нього він є випускним.

"Владислав із задоволенням займається у музичній школі, всебічно розвивається, вже з третього класу навчання ставав переможцем різноманітних конкурсів. Він помножує свою майстерність щоденною працею, має волю до перемоги, сміливість і наполегливість. Надзвичайно приємно, що я маю таких учнів, які творчо розвиваються, із задоволенням відвідують заняття та займаються саморозвитком задля досягнення своєї мети", – каже Надія Богданова.

Баяніст неодноразово ставав лауреатом місцевих, обласних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсів та отримував стипендію міського голови.

Юнак відвідує оркестр баяністів і акордеоністів, який діє в музичній школі під керівництвом Надії Богданової. Окрім того, Владислав пише власну музику і планує пов'язати з нею своє життя у майбутньому.

Поділитися :