Новини

Вінничанка Анна Рожок перемогла на Міжнародному рейтинговому турнірі з тхеквондо

9 березня 2021, 14:23

За медалі боролися близько 900 спортсменів – із України, Естонії, Білорусі та Молдови.

Як повідомили на сайті НОК України у Вінницькій області, Міжнародний рейтинговий турнір "Taekwondo Cup" провели в Києві з 5 по 7 березня. Змагання пройшли за підтримки Федерації тхеквондо України. 

У турнірі виступили 12 вихованців вінницького Центру Олімпійського тхеквондо "Red Sun". Їх підготували досвідчені тренери Тамара Карапетян і Леонід Кулаковський. Чотирьом вихованцям Центру вдалось завоювати медалі: чемпіонкою у категорії "юнаки" стала Анна Рожок-молодша (вага до 27 кг). Серед кадеток бронзу отримали Мар’яна Богословська (до 44 кг) та Анастасія Рожок (до 47 кг). Також бронзову нагороду серед молодших юнаків виборов Артем Полєтаєв (до 24 кг).

"Для Центру Олімпійського тхеквондо "Red Sun" це були перші змагання у нинішньому році. Ми приїхали отримати величезний досвід у боротьбі з сильними спортсменами у міжнародному турнірі. А також взяли участь у навчально-тренувальному зборі, який відбувся вже після змагань. У ньому взяли участь 330 таеквондистів. Висловлюємо подяку керівнику всіх цих заходів Валерію Брунсу за потужну організацію, теплий прийом та чудовий обмін досвідом спортсменів", – наголосила директор Центру Олімпійського тхеквондо "Red Sun" Анна Рожок.

Фото: noc-vin.org.ua

Поділитися :