Новини

Вінничанка, яка зараз живе в Америці, передала 70 тисяч гривень на облаштування укриття дитсадка, у якому колись працювала

28 вересня 2022, 12:58

Пані Тетяна присвятила 51-му садочку двадцять років, нещодавно разом з чоловіком переїхала до США.

Як ідеться на сайті міської ради, Тетяна - давня подруга завідувачки садочку № 51 Людмили Цабак. І хоча їх розділяє майже 10 тис км, зв’язок підтримують постійно. 

За словами Людмили, її подруга завжди казала, що не проти відправити кошти на добру справу, адже вважає, що гроші - це "діло наживне".

«Рік тому, Тетяна разом з чоловіком приїжджали до Вінниці. Тоді я провела їм екскурсію закладом дошкільної освіти, після якої пара вирішила допомогти з оснащенням новими меблями однієї з груп. Цьогоріч їх допомога дещо змінилась, але була крайнє необхідна, адже як такого надійного укриття у діток не було», - каже завідувачка садочку Людмила Цабак.

Для облаштування сховища обрали приміщення в будинку неподалік, яке жителі використовували для збереження непотрібних речей. Відтепер після ремонту та облаштування це безпечне та комфортне укриття, де можуть сховатись понад 100 дітлахів.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :