Новини

Вінниччина прощається з героєм: на війні загинув жмеринчанин Олександр Балюк

16 грудня 2022, 12:44

42-річний захисник загинув 13 грудня на Луганщині. Завтра Жмеринська громада прощатиметься з Олександром Балюком.

Як повідомляє Жмеринська міська рада, прощання з Героєм відбудеться у суботу, 17 грудня, об 11.00 за адресою: Жмеринка, вул. Космонавтів, 115. Поховають Героя-земляка на міському кладовищі.

16 грудня о 12.00 Жмеринська міська територіальна громада «живим коридором» зустріла загиблого Героя.  

 Жмеринчанин Олександр Балюк любив Україну та не міг допустити, щоб ворожий чобіт топтав рідну землю. В перший день широкомасштабного вторгнення російських військ на територію нашої країни мужній воїн вирішив, що боронитиме Україну, та 24 лютого взяв до рук зброю і встав до лав Збройних сил України. Досвідчений воїн, який ще у 2014 році давав відсіч ворогові на сході України, став командиром відділення кулеметного взводу та разом з побратими відстоював незалежність України та її територіальну цілісність, - йдеться у повідомленні. 

Останній шлях мужнього воїна «живим коридором» пролягатиме за маршрутом: вул. Космонавтів – вул. Центральна – вул. Богдана Хмельницького – вул. Одеська.

Зустріньмо ж та проведімо востаннє нашого Героя гідно, з пошаною і вдячністю, за мужність і патріотизм, за наш захист, живим коридором слави. Словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить схиляємо голову в глибокій скорботі та висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним, друзям і побратимам загиблого Героя. Вічна пам’ять та шана Герою, - пишуть у громаді. 

 

Поділитися :