Новини

Вінницька бандуристка здобула чотири перемоги на міжнародних музичних конкурсах

11 грудня 2023, 16:15

Вихованка Вінницької дитячої музичної школи № 2 Софія Кузьмич навчається на відділі народних інструментів всього другий рік, тож це лише початок творчого шляху для маленької музикантки.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, Софія стала володаркою чотирьох дипломів міжнародних конкурсів. Вона здобула першість на Міжнародному конкурсі мистецтв "Зірки навколо" та двотуровому міжнародному благодійному конкурсі мистецтв "Україночка та українець". А диплом лауреата II ступеня виграла на Міжнародних конкурсах "Muzikos Burtai 2023" та "Art Premiere". Конкурси проводилися дистанційно, а частину зібраних коштів було передано на потреби ЗСУ.

"Софія талановита, ініціативна та дуже активна на уроках. Вона із великим задоволенням приходить і працює на заняттях. Попри всі труднощі, які сьогодні переживають наші діти, вони все ж знаходять силу та енергію брати участь у різноманітних конкурсах. А їхня наполеглива праця та хороші результати тішать нас – викладачів та надихають на нові звершення", – говорить викладачка юної бандуристки Тетяна Прокопенко.

Також восьмирічна Софія відвідує хореографічний відділ та активно бере участь у капелі бандуристів «Калинонька» у музичній школі.

 
Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :