Новини

Вінницька делегація з офіційним візитом перебуває у Французькій Республіці

5 липня 2021, 12:22

Наразі вінничани знаходяться у другому за чисельністю Паризькому регіоні  Grand-Orly Seine Bievre.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний. За його словами, вінничани перебувають у Франції в складі української делегації. До неї увійшли, зокрема, представники Вінницької міської ради, обласних ради та адміністрації, Вінницького національного аграрного університету, інституту кормів НААН України, КП "Вінницяоблводоканал", аграрного бізнесу та підприємств переробки.

В рамках децентралізованого співробітництва перебуваємо в регіоні Grand-Orly Seine Bievre, другого по чисельності Паризького регіону.

  • 700 тис. чоловік ;
  • 24 населених пункти;
  • другий по значимості аеропорт Парижу;
  • 200 тис. робочих місць;
  • "серце" Orly, – зауважив Андрій Очеретний.

Нагадаємо, впродовж 7-10 червня у Вінниці перебувала офіційна делегація з міста Діжон, що у Франції. Візит відбувся з метою розвитку співробітництва, започаткованого між двома містами у 2019 році. Представники французьких компаній та університетів відвідали низку об’єктів у місті та області, серед яких Вінницький національний аграрний університет, СТОВ "Діброва", ТОВ "Аграна Фрут", ПрАТ "Вінницька харчосмакова фабрика", Інститут кормів та сільського господарства Поділля НААН та інші. За результатами кількаденної поїздки були напрацьовані напрямки можливого подальшого співробітництва між обома містами.

Фото: Фейсбук/Андрій Очеретний

Поділитися :